Iwak badhut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iwak Badhut
Clownfish sprain water3.jpg
Iwak badhut Ocellaris, Amphiprion ocellaris
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Actinopterygii
Ordho: Perciformes
Famili: Pomacentridae
Subfamili: Amphiprioninae
Genera
Amphiprion Bloch & Schneider, 1801

Premnas Cuvier, 1816

Iwak badhut ya iku jinis iwak kang kalebu jroning anak suku Amphiprioninae jroning suku Pomacentridae.[1] Ana wolulikur spesies kang biasa dikenali, salah sawijine yaikeu genus Premnas, lan liyane kalebu jroning genus Amphiprion.

Taksonomi[besut | besut sumber]

Galeri[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]