Iwak badhut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iwak Badhut
Iwak badhut Ocellaris, Amphiprion ocellaris
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Actinopterygii
Ordo: Perciformes
Kulawarga: Pomacentridae
Subkulawarga: Amphiprioninae
Genera

Amphiprion Bloch & Schneider, 1801
Premnas Cuvier, 1816

Iwak badhut ya iku jinis iwak kang kalebu jroning anak suku Amphiprioninae jroning suku Pomacentridae.[1] Ana wolulikur spesies kang biasa dikenali, salah sawijine yaikeu genus Premnas, lan liyane kalebu jroning genus Amphiprion.

Taksonomi[besut | besut sumber]

Galeri[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iwak_badhut&oldid=996618"