Indy Barends

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indy Barends
Indy barends-002a.jpg
Lair Mendya Barends
Jeneng liya Indy Barends
Pakaryan Aktris, Pambyawara, Penyiar radio
Taun aktif 1999 - saiki
Bojo Benyamin Sarmanella
Anak Raphael Sarmanella
Manuel Tobias Sarmanella

Indy Barends kang jeneng asliné Mendya Barends Sarmanella lair ing Bogor, 15 Januari 1972.[1] Indy kawentar minangka pambyawara lan penyiar radio ing Jakarta. Dhèwèké uga tau dadi juri ing Indonesian Idol 2006.[2]

Kulawarga[besut | besut sumber]

Indy Barends dhaup karo Benyamin Sarmanella nalika 19 Oktober 2001. Kekaroné duwé anak loro ya iku Raphael Sarmanella kang padatan diceluk Rapha (2002) lan Manuel Tobiat Sarmanella (2009).[2]

Karir[besut | besut sumber]

Indy Barends dikenal minangka pambyawara ing TV lan penyiar radio. Acara utawa program kang tau dilakoni déning Indy ya iku:

  • Pambyawara acara Good Morning on the Weekend - live talk show program aired ing TRANS TV.
  • Pambyawara Melirik Lagu - quiz music ing TV7 (saiki:Trans 7)
  • Pambyawara Mega Super Bonus - live quiz program aired ing TRANS TV
  • Pambyawara untuk Ceriwis - live talk show program aired ing TRANS TV
  • Pambyawara Bintang Akting RCTI - live weekly acting
  • Pambyawara Lepas Malam ing TRANS TV (nggantèni Farhan)
  • Penyiar ing Hard Rock FM Jakarta, Good Morning Hard Rockers Show bareng Erwin Parengkuan / Farhan / Indra Bekti.
  • Pambyawara Super Deal 2 Milyar - quiz ing ANTV bareng Indra Bekti
  • Pambyawara Are You Smarter Than A 5th Grader? - kuis ing Global TV (nggantèni Tantowi Yahya lan Nico Siahaan)

Cathetan suku[besut | besut sumber]