In the Electric Mist

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. In the Electric Mist nggih punika sesirah filem sandhiwara mistik saking Amérikah Sarékat-Prancis taun 2009. Filem punika kadamel adhedhasar saking novel In the Electric Mist with Confederate Dead anggitanipun James Lee Burke, taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Bertrand Tavernier. Skénario kagem filem punika kaserat déning Jerzy Kromolowski lan Mary Olson-Kromolowski. Tanggel jawab perkawis musik kapasrahaken dhumateng Marco Beltrami. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Tommy Lee Jones, John Goodman, Peter Sarsgaard, Kelly Macdonald, lan Mary Steenburgen. In the Electric Mist punika kalajengan saking filem sadèrèngipun, Heaven's Prisoners (1996).[1][2][3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Jean-Luc Douin and Thomas Sotinel (2009-04-11). "Dans la brume electrique: un conflit, deux films de Tavernier". Le Monde. Dijupuk 2009-04-13. 
  2. Ed Meza (2009-01-15). "Berlin festival adds to main section". Variety. Dijupuk 2009-02-22. 
  3. Aurélien Ferenczi (2009-11-04). "Je règle mon pas sur celui de Bertrand Tavernier". Télérama. Dijupuk 2009-12-22. 
  4. "DVD/Home Video Rentals". Box Office Mojo. March 2–8, 2009. Dijupuk 2009-03-12. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]