Ned Beatty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ned Beatty
Ned Beatty cropped.jpg
Ned Beatty (2006)
Lair Ned Thomas Beatty
(1937-07-06) Juli 6, 1937 (umur 82)
Louisville, Kentucky, U.S.
Pakaryan Actor
Taun aktif 1970 - 2013
Bojo Walta Chandler (1959 - 1968)
Belinia Rowley (1971 - 1979)
Dorothy "Tinker" Lindsey (1979 - 1998)
Sandra Johnson (m. 1999)
Anak 8

Ned Thomas Beatty (lair 6 Juli 1937) ya iku aktor saka Amérikah Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]