John Goodman

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
John Goodman
Lair 20 Juni 1952 (umur 64)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor lan pembawa acara

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair ing Amerika Serikat, 20 Juni 1952; umur 64 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Goodman&oldid=964303"