John Goodman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Goodman
Lair (1952-06-20) Juni 20, 1952 (age 64)
 Amérika Sarékat Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor lan pembawa acara

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair ing Amerika Serikat, 20 Juni 1952; umur 64 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Goodman&oldid=964303"