John Goodman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
John Goodman
John Goodman (Berlin Film Festival 2009).jpg
Pakaryanpelawak, aktor lan pembawa acara

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Juni 1952; umur 68 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]