John Goodman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
John Goodman
John Goodman (Berlin Film Festival 2009).jpg
Pakaryan pelawak, aktor lan pembawa acara

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair ing Amérika Sarékat, 20 Juni 1952; umur 66 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]