High School Musical 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
High School Musical 3: Senior Year
Gambar:HSM 3 Poster.JPG
Disutradarani Kenny Ortega
Ditulis déning Peter Barsocchini
Dibintangi Zac Efron
Vanessa Hudgens
Ashley Tisdale
Lucas Grabeel
Corbin Bleu
Monique Coleman[1]
Dibabar déning Walt Disney Pictures
Tanggal metu
24 Oktober, 2008[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $13.3 juta

High School Musical 3 yaiku film lanjutane saka High School Musical 2, film televisi Disney Channel sing misuwur banget. Film kasebut rada beda saka film-film sadurunge lan dijadwalake bakal ditayangke ing 24 Oktober 2008 ing Amerika Serikat lan 29 Oktober 2008 ing Indonesia . Musical High School 3 digawe kanggo film bioskop nalika 2 Musical High School film sadurunge digawe kanggo televisi.

Enem karakter utama saka rong film sadurunge bakal entuk peran maneh.

"High School Musical 3" nyritakake crita Wildcats senior ing sekolah, Troy lan Gabriella kudu ngadhepi kasunyatan sing kudu dipisahake, amarga dheweke entuk universitas beda. Gabriella mlebu Universitas Stanford lan Troy bakal mlebu Universitas Albuquerque . Diiringi dening anggota Wildcats liyane, dheweke nyedhiyakake musik musim semi kanggo nggambarake pengalaman, pangarep-arep lan rasa wedi marang masa depan.

Musical High School 3: Senior Year nemuentuk US $ 50 yuta ing 3 dina pisanan siaran ing Amerika lan US $ 40 yuta njaba Amerika Serikat, nggawe film iki dadi rekaman anyar minangka film musikal sing ngasilake pendapatan paling gedhe ing saminggu pembukaanne. [2]

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Zac Efron minangka Troy Bolton
  • Vanessa Hudgens minangka Gabriella Montez
  • Ashley Tisdale minangka Sharpay Evans
  • Lucas Grabeel minangka Ryan Evans
  • Corbin Bleu minangka Chad Danforth
  • Monique Coleman minangka Taylor McKessie
  • Olesya Rulin minangka Kelsi Nielsen
  • Chris Warren, Jr. minangka Zeke Baylor
  • Ryne Sanborn minangka Jason Cross
  • Kaycee Stroh minangka Martha Cox
  • Alyson Reed as Ms. Darbus
  • Bart Johnson minangka Pelatih Jack Bolton
  • Jemma McKenzie-Brown minangka Tiara Gold
  • Matt Prokop minangka Jimmie "The Rocket" Zara
  • Justin Martin minangka Donnie Di Di Dion
  • Leslie Wing Pomeroy minangka Lucille Bolton
  • Socorro Herrera minangka Mrs. Montez
  • Robert Curtis Brown minangka Vance Evans
  • Jessica Tuck minangka Darby Evans
  • David Reivers minangka Charlie Danforth
  • Yolanda Wood minangka Mrs. Danforth
  • Joey Miyashima minangka Principal Matsui
  • Max Ehrich minangka penari
  • Shawn Carter minangka penari
  • Mollee Grey minangka penari
  • Charles Klapow minangka penari
  • Jason Williams minangka penari
  • Chris Owens minangka penampil utama - The Boys Are Back
  • Nick Whitaker as Spring Guitar Guitar Player ( uncredited )

Deleng uga[besut | besut sumber]

  • Musical High School
  • Sekolah Menengah Atas 2

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]