Hary Gunarto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hary Gunarto (Hari Gunarto) inggih punika salah sawijinipun pendhidhik/akademisi, dhosèn lan mahaguru/profesor ing bidang pasinaon Asia Pasifik wonten Universitas Ritsumeikan Asia Pasifik, Jepang [1]. Sasampunipun lulus saking Universitas Gadjah Mada taun 1978, Hary Gunarto sinau wonten Amerika Serikat lan pikantuk gelar Master of Science saking Universitas Wisconsin-Madison, saklajengipun ugi pikantuk gelar Doctor of Philosophy (PhD) saking Washington State University (WSU) ing taun 1988. Sakrampungipun saking pasinaon, piyambakipun mulang ing WSU lajeng dados dhosen ing Universitas Gadjah Mada, ugi dados dhosen tamu wonten KFUPM, Arab Saudi lan ing Jepang punika.

Buku[besut | besut sumber]

  • Visual Basic for Information Processing (book sections), Bunrindo Pub. Co, Japan, 2000
  • Introduction to Web Design Programming for E-Business and E-Commerce, Andi Offset Pub., Yogyakarta, 2003
  • Introduction to Visual Basic.Net Programming, Tech Publication, Singapura, 2006
  • Collected Computer Programming Problems in Visual C#.Net, Tech Publication, Singapore, 2007
  • Glossary of IT and Computer Terms: English-Indonesian- Malay, Tiara Wacana Publication, Yogyakarta, 2017.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • [1] Borobudur Temple
  • [2] Digital Preservation of Borobudur Temple
  • [3] An Industrial FMS Communication Protocol