Hakan Çalhanoğlu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hakan Çalhanoğlu
Hakan-Calhanoglu.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Hakan Çalhanoğlu
Tanggal lair (1994-02-08) 8 Fèbruari 1994 (umur 23)
Papan lair Mannheim, Jerman
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Gelandang serang
Katerangan klub
Tim saiki
Bayer Leverkusen
Angka 10
Karir nom
1. FC Turanspor Mannheim
Polizei SC Mannheim
2001–2009 SV Waldhof Mannheim
2009–2011 Karlsruher SC
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2012 Karlsruher SC 14 (0)
2012–2014 Hamburger SV 32 (11)
2012–2013 Karlsruher SC (pinjaman) 36 (17)
2014– Bayer Leverkusen 30 (7)
Tim nasioanl
2010 Turki U-16 6 (1)
2010–2011 Turki U-17 11 (1)
2011–2013 Turki U-19 15 (5)
2012–2013 Turki U-20 8 (1)
2012– Turki U-21 1 (0)
2013– Turki 15 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Desember 2015.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17 Desember 2015

Hakan Çalhanoğlu (lair ing Mannheim, Jerman, 8 Fèbruari 1994; umur 23 taun) ya iku pamain bal-balan Turki[1] sing main dadi pamain tengah nggo Bayer Leverkusen lan Turki.

Piyambaké nandatangani kontrak 4 taun karo Hamburger SV teka Karlsruher SC ndhik musim panas taun 2012.[2] Ananging wiwit taun 2014 piyambaké main nggo Bayer 04 Leverkusen.

Hakan kuwi pemain sing apik yèn nendang bebas.[3] Ndèk musim 2013-2014 nggo Hamburger SV piyambaké iso gawé gol mawa tendangan bebas, ya iku 5 gol.[3] Ora ana pamain liya ndhik Bundesliga Jerman sing iso gawé gol mawa tendangan bebas kaya piyambaké.[3] Hakan asring ngelatih tendangan bebas lan akhiré saiki piyambaké dadi pamain sing ahli nendhang bebas ndhik kompetisi Bundesliga Jerman.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Calhanoglu, Hakan" (ing basa Jerman). kicker.de. Dijupuk 3 February 2013. 
  2. ^ "Calhanoglu: A great opportunity". FIFA.com. 27 February 2013. 
  3. ^ a b c d "Lewat Bola Mati, Calhanoglu Tebar Ancaman". www.panditfootball.com. Dijupuk 2 September 2013.