Hadrosaurus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hadrosaurus
Kalamangsa: Late Cretaceous, 75 Ma
Hadro bones.JPG
Displayed casts of the 35 known bones at the Philadelphia Academy of Natural Sciences
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Reptilia
Superordho: Dinosauria
Ordho: Ornithischia
Subordho: Ornithopoda
Famili: Hadrosauridae
Génus: Hadrosaurus
Leidy, 1858

Hadrosaurus punika setunggaling genus saking dinosaur herbivora hadrosaurid ingkang urip wonten jaman akhir saking Periode Kapur Akhir, kinten-kinten 75 yuta warsa kepengker (Mya) wonten ing napa ingkang sapunika Amèrika Lèr.