Hadrosaurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Hadrosaurus
Temporal range: Late Cretaceous, Cithakan:Fossilrange
Displayed casts of the 35 known bones at the Philadelphia Academy of Natural Sciences
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Reptilia
Superorder: Dinosauria
Ordo: Ornithischia
Suborder: Ornithopoda
Kulawarga: Hadrosauridae
Marga: Hadrosaurus
Leidy, 1858

Hadrosaurus punika setunggaling genus saking dinosaur herbivora hadrosaurid ingkang urip wonten jaman akhir saking Periode Kapur Akhir, kinten-kinten 75 yuta warsa kepengker (Mya) wonten ing napa ingkang sapunika Amèrika Lèr.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hadrosaurus&oldid=995900"