Hadrosaurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hadrosaurus
Temporal range: Late Cretaceous, Cithakan:Fossilrange
Displayed casts of the 35 known bones at the Philadelphia Academy of Natural Sciences
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Reptilia
Superorder: Dinosauria
ordo: Ornithischia
Suborder: Ornithopoda
kulawarga: Hadrosauridae
Genus: Hadrosaurus
Leidy, 1858

Hadrosaurus menika setunggaling genus saking dinosaur herbivora hadrosaurid ingkang urip wonten jaman akhir saking Periode Kapur Akhir, kinten-kinten 75 yuta warsa kepengker (Mya) wonten ing napa ingkang sakmenika Amèrika Lèr.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hadrosaurus&oldid=831254"