Gunung Batok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung Batok

Gunung Batok ya iku gunung kang pernahé ana ing Jawa Wétan edhak marang Gunung Brama lan Semèru.[1] Gunung iki sawijining gunung mati utawa mbotén aktif kang ana ing kawasan Gunung Tengger. Gunung batok nempati papat wewengkon ya iku Prabalingga, Pasuruan, Lumajang, lan Malang.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Gunung Batok, Gunung Batok.