Grown Ups 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Grown Ups 2 nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Dennis Dugan adhedhasar saking cariyos anggitanipun Fred WOlf lan Adam Sandler. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Adam Sandler sesarengan Jack Giarraputo. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade lan sanèsipun. Grown Ups 2 dipunbabar ing surya 12 Juli 2013 déning Columbia Pictures. Filem nika kalajengan saking filem sadèrèngipun, nggih punika Grown Ups (2010).

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "GROWN UPS 2 (12A)". British Board of Film Classification. April 12, 2013. Dijupuk April 15, 2013. 
  2. Kaufman, Amy (July 11, 2013). "With 'Grown Ups 2' poised for strong debut, will 'Pacific Rim' flop?". latimes.com. Dijupuk July 12, 2013. 
  3. "Grown Ups 2 (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk November 26, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]