Grown Ups 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grown Ups 2
Gambar:Grown Ups 2 Poster.jpg
Poster resmi
Disutradarani Dennis Dugan
Diprodhuseri
Ditulis déning
Dibintangi
Dimusiki Rupert Gregson-Williams
Sinématografi Theo van de Sande
Dibesut déning Tom Costain
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Columbia Pictures
Tanggal metu
  • Juli 12, 2013 (2013-07-12)
Suwéné
101 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $80 Juta[2]
Kalarisan $247 Juta[3]

Grown Ups 2 nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Dennis Dugan adhedhasar saking cariyos anggitanipun Fred WOlf lan Adam Sandler. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Adam Sandler sesarengan Jack Giarraputo. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade lan sanèsipun. Grown Ups 2 dipunbabar ing surya 12 Juli 2013 déning Columbia Pictures. Filem nika kalajengan saking filem sadèrèngipun, nggih punika Grown Ups (2010).

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "GROWN UPS 2 (12A)". British Board of Film Classification. April 12, 2013. Dijupuk April 15, 2013. 
  2. Kaufman, Amy (July 11, 2013). "With 'Grown Ups 2' poised for strong debut, will 'Pacific Rim' flop?". latimes.com. Dijupuk July 12, 2013. 
  3. "Grown Ups 2 (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk November 26, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]