Granat tangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Babagan wangun granat tangan.
Granat tangan modhel M67

Granat tangan utawa granat gènggem, bisa uga disebut granat nanas iku wangun bom kang digènggem uga cara njeblugake kathi cara dibalangake migunakake tangan.Babagan asal-usulé granat saka basa Prancis Kuno kajupuk saka tembung (pome) grenate (pomegranate: woh delima), woh kang ukurané arupa memper granat genggem kang asliné.Karana kandutan cuilan granat tangan uga memper minangka wiji jroning woh kasebut.


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Granat tangan ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Granat_tangan&oldid=833275"