Gnomeo & Juliet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Gnomeo & Juliet nggih punika sesirah filem animasi fantasi saking Amérikah Sarékat

taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Kelly Asbury. Skénario kagem filem punika kaanggit déning John R. Smith sesarengan ROb Sprackling, Kelly Asbury, Mark Burton, Andy Riley, Kevin Cecil Emly Cook, Kathy Greenberk, lan steve Hamilton Shawo, kaangkat saking pakaryanipun William Shakespeare ingkang sesirah Romeo and Juliet. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Baker Bloodworth sesarengan David Furnish, Steve Hamilton Shaw, lan Elton John. Para juru paraga ingkang kadhapuk antawisipun Jason Statham, James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith, lan sanèsipun. Gnomeo & Juliet kababar ing surya 11 Februari, 2011.[3][4][5][6] Dumugi pungkasanipun panggiyaran wonten gedhung-gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $189,712,432, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $36 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. http://www.screened.com/gnomeo-and-juliet/16-1803/forums/
  2. "Gnomeo and Juliet". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk 2011-04-06. 
  3. Day, Patrick Kevin (February 11, 2011). "Critical Mass: 'Gnomeo & Juliet'". Los Angeles Times. Dijupuk September 29, 2015. 
  4. "A dazzling Emily Blunt has the white stuff at the Hollywood premiere of Gnomeo and Juliet". Daily Mail Online. January 24, 2011. Dijupuk September 29, 2015. 
  5. Huver, Scott. "Emily Blunt and James MacAvoy on the Terror of Gnomes". NBC. 
  6. D'Alessandro, Anthony (November 6, 2015). "Johnny Depp Lending His Voice To Paramount/MGM Sequel ‘Sherlock Gnomes’". Deadline.com. Dijupuk November 7, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]