Gilang Bhaskara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gilang Bhaskara (lair ing Jakarta, Indonesia, 10 Fèbruari 1989;   ) ya iku pelawak saka Indonesia. Dhèwèké misuwur marga dadi runner up Stand Up Comedy Indonesia Kompas TV[1] mangsa ke-2 taun 2012[2]. Gilang bareng Ge Pamungkas, Boris Bokir, Randhika Djamil, lan Isman, dadi wakil saka kutha Bandung ing lomba iku. Gilang Bhaskara uga mahasiswa saka Universitas Parahyangan Bandung[3].

Urip[besut | besut sumber]

Gilang duwé awak dhuwur, rambut kriting, nganggo kacamata, lan katon serius. Materi komedi kang digawakake déning dhèwèké nalika tampil ing acara open mic ya iku ya iku observasi saka sisih logika saben dina.[4] marga kapintera observasine, Gilang dadi salah siji komikus kang jenius lan pinter ing Indonesia. Materi iki uga dhèwèké gawakake nalika dadi panyarta ing Stand Up Comedy Indonesia Kompas TV taun 2012[5]. Ana ing final, dhèwèké kudu ngelawan Ge Pamungkas kang padha-padha wakil saka kutha Bandung, nanging dhèwèké kalah lan dadi runner up ing lomba iku. Sawisé lomba, dhèwèké fokus ngembangaké stand up comedy ing Indonesia.

Acara Televisi[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Comic 8: Casino Kings (2015)

Réferènsi[besut | besut sumber]