Giblets

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bawang pitik, ing kene gizzard, ati lan jantung sing dibungkus usus, ditampilake ing gulai (kari gaya Nusantara ) ing masakan Minangkabau, Indonesia

Giblets /ˈɪblɪts/ iku a kuliner istilah kanggo becik ditonton jeroan saka fowl, biasane kalebu jantung, rempela, ati, lan organ liyane. [1]

  1. "giblet" at Reference.com