Gendéra Frisia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Frisia (rasio 9:13; lan 2:3)

Gendéra Frisia (Walanda: Friese vlag utawa vlag van Friesland), ya iku gendéra resmi kang ana ing tlatah provinsi Friesland ing Walanda.

Kapengkar saka papat garis putih kang wujudé miring : Ing garis putih kawujud ptu pompeblêden abang, kanthi wangu godhong ati lili banyu kuning. Klambi klub bal-balan sc Heerenveen lan Blauhúster Dakkapel dirangcang sarujuk kang ana ing gendéra Frisia.

Galeri[besut | besut sumber]

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan