Gavrilo Princip

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gavrillo Princip.

Gavrilo Princip (Гаврило Принцип) (25 Juli 189428 April 1918) iku sawijininng teroris Serbia sing nyédani pangéran Franz Ferdinand saka Austria-Hongaria ing Sarajevo taun 1914. Dhèwèké pancetus Perang Donya I.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gavrilo_Princip&oldid=804805"