Gavrilo Princip

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gavrillo Princip.

Gavrilo Princip (Гаврило Принцип) (25 Juli 189428 April 1918) iku sawijininng teroris Serbia sing mrajaya pangéran Franz Ferdinand saka Austria-Hongaria ing Sarajevo taun 1914. Dhèwèké pancetus Perang Donya I.