Garis wektu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Garis wektu perkembangan alam semesta.

Garis wektu, linimasa utawa alur wektu iku siji répresèntasi kronologis urutan prastawa utawa jadwal aktivitas. Garis wektu bisa digawé miturut éra, abad, taun, sasi, minggu, dina, lan bisa uga jam sing dawané bisa warna-warna. Sajeroning garis wektu, ana titik-titik sing makili prastawa-prastawa wigati.

Pranala njaba[besut | besut sumber]