Frittata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Frittata
Frittata-2.png
JinisOmelette
Panggonan asalItaly
Woworan pokokFried beaten eggs
VariasiFritaja (Istria)
Buku masakan: Frittata  Médhia: Frittata

Frittata minangka salah sawijining sajian khas Italia sing endhog padha karo omelet utawa quiche tanpa crustless utawa endhog scrambled, diperkaya karo bahan tambahan kaya ta daging, keju utawa sayuran . Tembung frittata basa Italia lan kira-kira diterjemahake menyang "goreng."