Freddie Mercury

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Queen - Freddie Mercury.jpg

Freddie Mercury (lair ing Stone Town, Zanzibar - sapunika kagolong wewengkon Tanzania, Afrika Wétan, 5 September 1946 – pati 24 November 1991 ing yuswa 45 taun) punika vokalis grup musik rock Queen kasal saking Britania Raya kanthi asma asli inggih punika Farrokh Bulsara. Semangsa tasih wonten ing bangku bangku sekolah sadaya rencang-rencangipun marapi kanthi asma "Freddie" sahingga kulawarganipun ugi nimbali kanthi asma Freddie.

Diskografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Freddie_Mercury&oldid=1014453"