Freddie Mercury

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Queen - Freddie Mercury.jpg

Freddie Mercury (dipunlairaken ing Stone Town, Zanzibar - sapunika kagolong wewengkon Tanzania, Afrika Wétan, 5 September 1946 – surud 24 November 1991 kanthi umur 45 taun) punika vokalis grup musik rock Queen kasal saking Britania Raya kanthi asma asli inggih punika Farrokh Bulsara. Semangsa tasih wonten ing bangku bangku sekolah sadaya rencang-rencangipun marapi kanthi asma "Freddie" sahingga kulawarganipun ugi nimbali kanthi asma Freddie.

Diskografi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Freddie_Mercury&oldid=1014453"