Queen (band)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Queen
Queen – montagem – new.png
Pratélan latar wuri
Saka London, England
Génre Rock
Mangsa akarya 1970–present
Sana jaringan queenonline.com
Anggota
Tilas anggota
  • Freddie Mercury
  • John Deacon
  • Delengen uga: Early members
  • Queen ya iku grup band musik asal Inggris sing madeg ing tahun 1970.


    Delengen uga[besut | besut sumber]

    Réferènsi[besut | besut sumber]