Frans Mohede

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Frans Mohede
Lair Francois Henry Willem Mohede
Jeneng liya Frans Lingua/Francois Lingua
Pakaryan aktor, penyanyi
Taun aktif 1996-sekarang
Bojo Amara
Anak 3

Francois Henry Willem Mohede (lair ing Jakarta, Indonésia, 6 Fèbruari 1976; umur 43 taun) kondhang kanthi jeneng Frans Mohede alias Frans Lingua[1] iku sawijining aktor lan penyanyi Indonésia, iku anggota saka trio vokal Lingua bareng karo Arie Widiawan lan Amara, kang wis wiwit dadi bojoné. Iki pernikahané kapercayan béda,[2] sapérangan wis telung putra.[3]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Bila Kuingat (1996)
  • Jangan Kau Henti (1997)
  • Takkan Habis Cintaku (1998)
  • Bintang (1998)
  • Aku (Repackage) (1999)
  • Syukur (2005)
  • Indonesia Raya (2005)
  • Good Time (2015)

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


  1. Profil Frans Lingua(diundhuh tanggal 14 September 2012)
  2. Memoar cintaku: pengalaman empiris pernikahan béda agama(diundhuh tanggal 8 april 2004)
  3. Frans dan Amara tak Segan Perkenalkan Muay Thai ke Anak(diundhuh tanggal 8 desember 2014)