Fira Basuki

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Fira Basuki ya iku panulis novèl kang wis kawentar[1]. Salah siji novel kang ndadèkaké misuwur ya iku novèl Pintu. Fira Basuki naté golèk ngèlmu ana ing nagara liya. Crita kang ditulis iku akèh mbabar babagan budaya, kayata budaya Jawa, Cina utawa Feng Shui, budaya Thailand, lan budaya Barat. Budaya iku nyinggung basa kang dianggo, adat, lan kesenian. Saiki Fira Basuki lagi nggarap novel kang bakal kababar. Novel iku nyritakaké kahanan nalika katulis ing twitter. Dadiné, novel iku arupa kumpulan statusé ing twitter. Biasané status iku arupa tulisan kayata surupé srengéngé, wiwité dina, lan kegiatané saben dina. Karya utawa novel kang pisanan digawé ya iku trilogi saka Novel Jendela-Jendela, Pintu, lan atap. Novel Jendela-Jendela wis ditransletake ing basa Inggris, sahingga novel kui iso diweruhi bangsa luar negeri. Sak rampunge trilogi novel kui, banjur novel Biru lan Rojak.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fira_Basuki&oldid=996181"