Fira Basuki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Fira Basuki yaiku panulis novèl kang wis kawentar[1]. Salah siji novel kang ndadèkaké misuwur yaiku novèl Pintu. Fira Basuki naté golèk ngèlmu ana ing negara liya. Crita kang ditulis kuwi akèh mbabar babagan budaya, kayata budaya Jawa, Cina utawa Feng Shui, budaya Thailand, lan budaya Barat. Budaya kuwi nyinggung basa kang dianggo, adat, lan kesenian. Saiki Fira Basuki lagi nggarap novel kang bakal kababar. Novel kuwi nyritakaké kahanan nalika katulis ing twitter. Dadiné, novel kuwi arupa kumpulan statusé ing twitter. Biasané status kuwi arupa tulisan kayata surupé srengéngé, wiwité dina, lan kegiatané saben dina. Karya utawa novel kang pisanan digawe yaiku trilogi saka Novel Jendela-Jendela, Pintu, lan atap. Novel Jendela-Jendela wis ditransletake ing basa Inggris, sahingga novel kui iso diweruhi bangsa luar negeri. Sak rampunge trilogi novel kui, banjur novel Biru lan Rojak.

Pranala jaba[sunting | Sunting sumber]

Rujukan[sunting | Sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fira_Basuki&oldid=833681"