Filogeni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sajeroning biologi, Filogeni' utawa Filogenetika iku minangka studi hubungan évolusionèr ing antarané manéka warna klompok organisme (conto: spesies, padunung), liwat panelitèn data urutan molekulèr lan matriks data morfologi. Istilah filogenesis asal saka tembung Basa Yunani sing tegesé "suku, ras", lan genetikos sing tegesé magepokan karo kelairan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]