Filogeni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sajeroning biologi, Filogeni' utawa Filogenetika iku minangka studi gayutan évolusionèr ing antarané manéka warna golongan organisme (conto: spésies, sing ndunungi), liwat panelitèn data urutan molekulèr lan matriks data morfologi. Istilah filogenesis asal saka tembung Basa Yunani sing tegesé "suku, ras", lan genetikos sing tegesé magepokan karo kelairan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]