Filogeni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jroning biologi, Filogeni' utawa Filogenetika iku minangka studi hubungan évolusionèr ing antarané manéka warna klompok organisme (conto: spesies, padunung), liwat panelitèn data urutan molekulèr lan matriks data morfologi. Istilah filogenesis asal saka tembung Basa Yunani sing tegesé "suku, ras", lan genetikos sing tegesé magepokan karo kelairan.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Filogeni&oldid=1103845"