Filogeni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Jroning biologi, Filogeni' utawa Filogenetika iku minangka studi hubungan évolusionèr ing antarané manéka warna klompok organisme (conto: spesies, pedunung), liwat panelitèn data urutan molekulèr lan matriks data morfologi. Istilah filogenesis asal saka tembung Basa Yunani sing tegesé "suku, ras", lan genetikos sing tegesé magepokan karo kelairan.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Filogeni&oldid=861934"