Felicity Jones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Felicity Jones
Felicity Jones December 2016.jpg
Felicity Jones ing Dhesember 2016
LairFelicity Rose Hadley Jones
(1983-10-17) 17 Oktober 1983 (umur 38)
Birmingham, Inggris, Karajan Manunggal
WiyataKing Edward VI Handsworth School
Kings Norton Girls' School
Alma materWadham College, Oxford
PakaryanAktris
Taun aktif1996–saiki
Dhuwur5'3 (1,60 m)
BojoCharles Guard (m. 2018)

Felicity Rose Hadley Jones (lair 17 Oktober 1983; umur 38 taun) yaiku pemeran saka Inggris. Ia miwiti karier akting profesionale sawise cilik. Ing usia 12 taun, ia tampil ing The Treasure Seekers (1996). Jones meranke Ethel Hallow kanggo siji musim ing acara televisi The Worst Witch lan sekuele, Weirdsister College. Ia absen sakwetoro saka donya perfileman kanggo ngelanjutke pendidikan nganti lulus saka Wadham College, Oxford ing taun 2006. Ing radio, ia meranke Emma Grundy ing The Archers sing disiarke BBC. Ing 2008, ia melu ing The Chalk Garden sing diprodhuksi dening Donmar Warehouse.

Sawise 2006, Jones tampil ing berbagai filem kayata Northanger Abbey (2007), Brideshead Revisited (2008), Chéri (2009), lan The Tempest (2010).

Pranala jaba[besut | besut sumber]