Febby Febiola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Feby Febiola
Febby febiola 087.jpg
Feby Febiola
Pakaryanaktris, modhèl, penyanyi
Taun aktif1995-saiki

Feby Febiola (lair ing Jakarta, 24 Mèi 1978; umur 41 taun) iku pameran lan penyanyi Indonésia. Dhèwèké miwiti karir kanthi dadi modhèl ing kalawarti remaja. Banjur dhèwèké ngrambah menyang donya seni peran lan tarik swara. Jenengé wiwit ditepungi publik lumantar sinétron "Tersanjung" minangka Tante Amérika. Taun 2006, Feby kanthi alon ninggal donya akting lan fokus ing nyanyi, mligi tembang rohani.[1] Album rohani kaloro Feby dirilis taun 2007 kanthi judhul Beautiful Worship.[2] Feby palakrama karo Bruce Nicholas Delteil, warga nagara Prancis nalika taun 2000. Bebrayan kekaroné bola-bali dikabaraké retak.[3][4]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinétron[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

  • Mengertikah
  • Mengenal Kasihmu
  • God is Beautiful
  • Beautiful Worship

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]