Menyang kontèn

FK Banga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
FK Banga
Jeneng dawaFutbolo klubas Banga
Parabantigrai
Yasa1966; 58 taun kapungkur (1966)
SetadhiyonGargždų miesto stadionas,
Gargždai, Litowen
Momotan2.300[1]
MantriLitowen Rimantas Mikalauskas[2]
ManajerLitowen David Afonso
LigaA lyga
2023A lyga, ke-6
Sana jaringanKaca tepas klub
Kandhang
Njaban
Current season

Futbolo klubas Banga inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga[besut | besut sumber]

Musim Tingkat Liga Tempat @
2006 2. Pirma lyga 12. [3]
2007 2. Pirma lyga 6. [4]
2008 2. Pirma lyga 4. [5]
2009 1. A lyga 6. [6]
2010 1. A lyga 6. [7]
2011 1. A lyga 6. [8]
2012 1. A lyga 6. [9]
2013 1. A lyga 6. [10]
2014 1. A lyga 9. [11]
2015 2. Pirma lyga 3. [12]
2016 2. Pirma lyga 6. [13]
2017 2. Pirma lyga 2. [14]
2018 2. Pirma lyga 3. [15]
2019 2. Pirma lyga 2. [16]
2020 1. A lyga 4. [17]
2021 1. A lyga 7. [18]
2022 1. A lyga 8. [19]
2023 1. A lyga 6. [20]
2024 1. A lyga . [21]

Skuat[besut | besut sumber]

Per 13 June 2024.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Litowen GK Kornelijus Smilingis
55 Litowen GK Mantas Bertašius
18 Litowen DF Pijus Srėbalius
19 Litowen DF Valdas Antužis
21 Litowen DF Karolis Pliuškys
26 Litowen DF Timūras Beržonskis
7 Litowen MF Dovydas Norvilas
10 Litowen MF Vilius Piliukaitis
18 Litowen MF Pijus Srėbalius
23 Litowen MF Mantas Petrikas
32 Litowen MF Robertas Vėževičius
49 Brazil MF Cesinho
9 Brazil FW Jhonata Santos

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]