Ethan Ebanks-Landell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ethan Ebanks-Landell
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ethan Reid Ebanks-Landell[1]
Tanggal lair (1992-12-16) 16 Dhésèmber 1992 (umur 28)
Papan lair West Bromwich, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 24
Karir nom
2001–2010 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2019 Wolverhampton Wanderers 42 (5)
2012–2013Bury (nyileh) 6 (0)
2013Bury (nyileh) 18 (0)
2016–2017Sheffield United (nyileh) 34 (5)
2017–2018Milton Keynes Dons (nyileh) 29 (2)
2019Rochdale (nyileh) 16 (2)
2019– Shrewsbury Town 40 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:51, 12 December 2020 (UTC).


Ethan Reid Ebanks-Landell (lair 16 Desember 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 Mèi 2013. p. 26. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 Agustus 2014. Dibukak ing 27 Mèi 2014.