Endhog gludhug

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Endhog gludhug utawa kang basa Indonésiané ya iku telur petir iku kalebu salah sawijiné panganan tradhisional saka kutha Semarang. Saka rasané endhog gludhug duwé raos kang unik lan istiméwa, wernané putih lan ing ngisore warnané coklat. Dibutuhaké mamahan kang rosa kanggoné nikmati panganan iki, isi endhog gludhug ya iku gula jawa dicampur kacang.