Droëwors

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Droëwors
Droewors2.jpg
A piece of droëwors / Dry Wors
Buku masakan: Droëwors  Médhia: Droëwors

Droëwors ( /ˈdrəvɔːrs/ ; Afrikaans secara harfiah " sosis garing ") iku salah sawijining olahan saka Afrika Kidul cemilan pangan, adhedhasar tradisional, katumbah -seed Spiced boerewors sosis. [1] Biasane digawe minangka dunwors (basa Afrikaans kanggo "sosis tipis") tinimbang dikwors ("sosis kenthel"), amarga sosis sing luwih tipis garing luwih cepet lan mula ora bisa rusak sadurunge bisa dilestarikan . Yen dikwors digunakake, umume rata supaya kasedhiya area lumahing sing luwih gedhe kanggo garing.

  1. ing.