Dmitry Medvedev

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dmitry Anatolyevich Medvedev

Дмитрий Анатольевич Медведев
Victory Day Parade 2008-20.jpg
Medvedev, 2008
Presiden Rusia
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
7 Mei 2008
Wasir Victor Zubkov
Kadhisiki Vladimir Putin
Rerincèn priangga
Lair (1965-09-14) 14 Sèptèmber 1965 (umur 51)
Leningrad, Uni Soviet
Parté pulitik Independen (formal)[1]
Didukung:
Rusia Bersatu
Rusia Adil
Parté Agraris
Kekuatan Sipil
Sisihan Svetlana Medvedeva (née Linnik)
Anak Ilya Medvedev
Almamater Universitas Negeri Leningrad
Panggaota Politikus
Manajer
Pengacara
Agama Ortodoks Rusia[2][3]
Sana jaringan (Basa Rusia) Situs web resmi
Dmitry Medvedev

Dmitry Anatolyevich Medvedev (Rusia Дми́трий Анато́льевич Медве́дев) (lair 14 September 1965 ing Leningrad (saiki Saint Petersburg)) iku présidhèn Rusia sing kapilih ing tanggal 2 Maret 2008. Dhèwèké diarepaké dilantik ing tanggal 7 Mei 2008.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dmitry_Medvedev&oldid=1099939"