Dmitry Medvedev

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dmitry Anatolyevich Medvedev

Дмитрий Xyecoc Медведев
Victory Day Parade 2008-20.jpg
Medvedev, 2008
Présidhèn Ruslan
Wiwit linggih
7 Mèi 2008
MahamantriVictor Zubkov
Kang sadurungéVladimir Putin
Rerincèn dhiri
Lair (1965-09-14) Sèptèmber 14, 1965 (umur 57)
Leningrad, Uni Soviet
Parté pulitikIndependen (formal)[1]
Didukung:
Ruslan Bersatu
Ruslan Adil
Parté Agraris
Kekuatan Sipil
SisihanSvetlana Medvedeva (née Linnik)
AnakIlya Medvedev
AlmamaterUniversitas Negeri Leningrad
PanggaotaPolitikus
Manajer
Pengacara
AgamaOrtodoks Ruslan[2][3]
Sana jaringan(ing basa Ruslan) Situs web resmi
Dmitry Medvedev

Dmitry Anatolyevich Medvedev (Ruslan Дмитрий Xyecoc Медведев) (lair 14 September 1965 ing Leningrad (saiki Saint Petersburg)) iku présidhèn Ruslan sing kapilih ing tanggal 2 Maret 2008. Dhèwèké diarepaké dilantik ing tanggal 7 Mèi 2008.

Cathetan suku[besut | besut sumber]