District 13

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

District 13 utawa asma liyané Banlieue 13 utawa District B13 iku filem ingkang damél genre aksi saka nagari Prancis. Film iki uga digawé saka cariyosé Luc Besson. Film iki uga dibintangi kaliyan David Belle lan Cyril Raffaelli[1].

Poster District 13

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Orndorf, Brian (May 26, 2006). "FilmJerk.com - Reviews - District 13, "District 13"". FilmJerk. Dijupuk 21 November 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]