District 13

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Broom icon.svg

Artikel punika boten sarujuk kaliyan kawicaksanan ing Wikipedia abasa Jawi amargi nganggé basa campuran krama lan ngoko
Panjenengan dipunaturi ndandosi supados dados ingkang wetah basanipun (krama sedaya utawi ngoko sedaya).

District 13 utawa asma liyané Banlieue 13 utawa District B13 iku film ingkang damél genre aksi saka nagari Prancis. Film iki uga didamél saka cariyosé Luc Besson. Film iki uga dibintangi kaliyan David Belle lan Cyril Raffaelli[1].

Poster District 13

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Orndorf, Brian (May 26, 2006). "FilmJerk.com - Reviews - District 13, "District 13"". FilmJerk. Dijupuk 21 November 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=District_13&oldid=1104745"