Parembugan:District 13

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki tinulis ing Basa Campuran (ngoko karo krama): "District 13 utawa asma liyané Banlieue 13 utawa District B13 iku film ingkang damél genre aksi saka nagari Prancis. Film iki uga didamél saka cariyosé Luc Besson. Film iki uga dibintangi kaliyan David Belle lan Cyril Raffaell"

Diprayogakake diowahi dadi ngoko kabeh, tuladhane: "District 13 utawa asma jeneng liyané Banlieue 13 utawa District B13 iku film ingkang damél sing arupa genre aksi saka nagari Prancis. Film iki uga didamél digawé saka cariyosé crita anggitan Luc Besson. Film iki uga dibintangi déning kaliyanDavid Belle lan Cyril Raffaell"

Matur nuwun. Pras pirembagan 22 November 2012 04.14 (UTC)