Dina Iqbal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina Iqbal (Basa Urdu: یوم اقبال) – (Yōm-e Iqbāl) iku ulang taun Muhammad Iqbal ing 9 Novèmber. Dina iki ngrayakake ing Pakistan lan umum preian.[1] Iqbal dikenal minangka filsuf muslim, lan geguritan gedhé umum dianggep tokoh sastra Urdu paling wigati. Panjenenganipun Highly ngormati ing puisi lan sastra kabèh topik Pakistan, India, Iran lan Turki.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "National Holiday Novèmber 9". Brecorder.com. 2010-11-06. Dijupuk 2012-01-24. 
  2. "Seminar on Allama Iqbal held at Preston University". Preston.Edu.PK. Dijupuk 2012-08-13.