Detention (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Detention
Gambar:Detention 2011 poster.jpg
Poster resmi
DisutradaraniJoseph Kahn
Diprodhuseri
Ditulis déningJoseph Kahn
Mark Palermo
Dibintangi
DimusikiBrain & Melissa
SinématografiChristopher Probst
Dibesut déningDavid Blackburn
Perusahaan
prodhuksi
Detention Films, LLC
Dibabar déningSony Pictures
Tanggal metu
  • April 13, 2012 (2012-04-13)
Suwéné
93 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$10 Juta

Detention nggih punika filem horor saking Amerika Serikat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Joseph Kahn. Skénarionipun kaanggit déning Joseph Kahn sesarengan Mark Palermo. Wondene Josh Hutcherson, MaryAnne Tanedo, lan Richard Wager ngayahi jejibahan minangka juru damel. Wondéné musikipun dipuncakaken déning Brain sesarengan kalian Melissa. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Josh Hutcherson, Shanley Caswell lan sanèsipun. Detention kababar ing surya 13 April 2012 déning Sony Pictures. Dumugi pungkasing panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $10 yuta.[1][2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Pollock, Jason (2011-03-21). "SXSW/American Cinematographer – Detention's Christopher Probst". CHUD.com. Dijupuk 2012-07-15. 
  2. Barker, Andrew (2011-04-01). "Detention". Variety (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-10-30. 
  3. "Movie". MarcelleGravel.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-10-30. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]