Detention (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Detention nggih punika filem horor saking Amerika Serikat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Joseph Kahn. Skénarionipun kaanggit déning Joseph Kahn sesarengan Mark Palermo. Wondene Josh Hutcherson, MaryAnne Tanedo, lan Richard Wager ngayahi jejibahan minangka juru damel. Wondéné musikipun dipuncakaken déning Brain sesarengan kalian Melissa. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Josh Hutcherson, Shanley Caswell lan sanèsipun. Detention kababar ing surya 13 April 2012 déning Sony Pictures. Dumugi pungkasing panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $10 yuta.[1][2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Pollock, Jason (2011-03-21). "SXSW/American Cinematographer – Detention's Christopher Probst". CHUD.com. Dijupuk 2012-07-15. 
  2. Barker, Andrew (2011-04-01). "Detention". Variety (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-10-30. 
  3. "Movie". MarcelleGravel.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-10-30. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]