Date Night

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.


Date Night yaiku film aksi komedi 2010 sing diarahake dening Shawn Levy lan dibintangi dening Steve Carell lan Tina Fey . Film iki dirilis tanggal 9 April 2010 ing Amerika Serikat lan 23 April 2010 ing Indonesia. [4]

Phil lan Claire Foster ( Steve Carell lan Tina Fey ) nduweni 2 anak lan urip ning ning negarane dewek dadi mboseni. Phil minangka pengacara pajak nalika Claire minangka agen real estate . Wong-wong mau padha duwe motivasi kanggo mbangkitake romansa kasebut sawise sinau yen kanca-kanca sing apik, Brad lan Haley ( Mark Ruffalo lan Kristen Wiig ), ngrancang nyisihake nyingkirake saka kahanan domestik lan luwih seneng urip.

Kanggo nyegah rutinitas sing wis dadi acara wengi ing saben minggu, Phil mutusake kanggo njupuk Claire menyang restoran ing Manhattan, nanging dheweke ora bisa njaluk meja. Phil ngajukake reservasi pasangan sing ora teka, Tripplehorns, sanajan Claire ragu-ragu. Nalika mangan, dheweke ditekani dening loro wong, Collins ( Common ) lan Armstrong ( Jimmi Simpson ) sing takon babagan flash drive sing diyakini dicolong dening Phil and Claire saka bos gangster Joe Miletto ( Ray Liotta ). Phil lan Claire nerangake yen dheweke ora Tripplehorns, nanging wong-wong padha ngancam arep ngarahake pistol.

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Steve Carell minangka Phil Foster [5]
  • Tina Fey minangka Claire Foster [5]
  • Mark Wahlberg minangka Holbrooke Grant [5]
  • Taraji P. Henson minangka Detektif Arroyo [5]
  • William Fichtner minangka Pengacara Distrik Frank Crenshaw [6]
  • Ray Liotta minangka Joe Miletto (uncredited) [7]
  • Mila Kunis minangka "Whippit" Tripplehorn / Felton
  • Mark Ruffalo minangka Brad Sullivan
  • Kristen Wiig minangka Haley Sullivan
  • Umum minangka Detektif Collins
  • Jimmi Simpson minangka Detektif Armstrong
  • Bill Burr minangka Detective Walsh
  • Leighton Meester minangka Katy
  • Gal Gadot minangka Natanya
  • Olivia Munn minangka Hostess
  • JB Smoove minangka Driver Cab
  • Michelle Galdenzi minangka Waitress Claw
  • will.i.am minangka piyambakipun

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Date Night ing Box Office Mojo
  2. a b Date Night. The Numbers
  3. Fritz, Ben (April 8, 2010). "Movie projector: Steve Carell, Tina Fey do battle with 'Titans'". Los Angeles Times (Tribune Company). Dijupuk May 9, 2010. 
  4. http://www.imdb.com/title/tt1279935/
  5. a b c d Tatiana Siegel; Michael Fleming (2009-04-13). "Wahlberg, Franco join 'Date Night'". Variety. Dijupuk 2009-05-26.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)
  6. Justin Kroll (2009-05-26). "William Fichtner". Variety. Dijupuk 2009-06-19. 
  7. Jay A. Fernandez (2009-05-13). "Threesome set for 'Date Night'". The Hollywood Reporter. Dijupuk 2009-05-26. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]