Mark Wahlberg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wahlberg, 2012

Mark Robert Michael Wahlberg (lair ing Amérikah Sarékat, 5 Juni 1971; umur 48 taun)) ya iku siji pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]