Mark Wahlberg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wahlberg, 2012

Mark Robert Michael Wahlberg (lair ing Amérika Sarékat, 5 Juni 1971; umur 46 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]