Darijo Srna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Darijo Srna
Darijo Srna
Katerangan priangga
Dhuwur 1.82 m (5 ft 11 12 in)
Posisi main Right Midfielder / Right Wingback
Katerangan klub
Tim saiki
Shakhtar Donetsk
Angka 33
Karir nom
Hajduk Split
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2003
2003–
Hajduk Split
Shakhtar Donetsk
69 (7)
88 (6)
Tim nasional
2002– Kroasia 57 (16)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 Mèi 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 Juni 2008

Darijo Srna [ˈdaːriɔ ˈsrna] (lair 1 Mèi, 1982) iku juru main gelandhang kiwa utawa bèk kiwa Kroasia sing dhuwur awaké 182 cm sarta kaping 36 tampil lan nyithak 9 gol kanggo nagarané. Srna miwiti karir main bal-balan ing klub Hajduk Split lan wiwit taun 2004, dhèwèké main kanggo Shakhtar Donetsk. Ing Piala Donya 2006 Srna gagal nyithak gol kanggo Kroasia saka titik penalti amarga digagalaké déning kiper Jepang.

Pranala njaba[besut | besut sumber]