Dana Hill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dana Hill
LairDana Lynne Goetz
(1964-05-06)Mèi 6, 1964
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Encino, California, Amérikah Sarékat
PatiJuli 15, 1996(1996-07-15) (umur 32)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Burbank, California, Amérikah Sarékat
Jalaran patiStroke
BangsaAmerican
Jeneng liyaDana Lynne Goetz
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1980-1996

Dana Lynne Goetz (lair ing Amérikah Sarékat, 6 Mèi 1964 – pati 15 Juli 1996 ing umur 32 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]