Dalan Orchard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Orchard Road
Orchard locator map.png
Inggris Orchard Road
Cina 乌节路
(Pinyin Wūjíe-lù)
Melayu Dalan Kebun utawi Dalan Orchard
Tamil ஓர்ச்சர்ட் சாலை
Dijenengaké Orchard Road amarga asal-usul dalan mau biyèné arepa kebon

Dalan Orchard (Orchard Road) sing tegesé dalan kebun woh iku sawijining dalan ing Singapura sing dadi pusat retail lan hiburan. Dalan iki minangka papan sing narik kawigatèn. Kerep uga dicekak dadi mung Orchard waé.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  • National Heritage Board (2002), Singapore's 100 Historic Places, Archipelago Press, ISBN 981-4068-23-3
  • Victor R Savage, Brenda S A Yeoh (2003), Toponymics - A Study of Singapore Street Names, Eastern Universities Press, ISBN 981-210-205-1
  • RedDot Publishing Inc (2005), The Official Map of Singapore, RedDot Publishing Inc.
  • Thulaja, Naidu Ratnala (22 May 2002), Amber Mansions, Singapore Infopedia, National Library Board, Singapore, dijupuk 2009-07-28  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]