Düsseldorf

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lambang Péta
Wappen Düsseldorf Deutschlandkarte, Position von Düsseldorf hervorgehoben
Data dasar
Bundesland: Nordrhein-Westfalen
Regierungsbezirk: Regierungsbezirk Düsseldorf
Status: Kreisfreie Stadt
Èlevasi: 38 m di atas NN
Wewengkon: 217 km²
Padunung: 581.122 (31 Desember 2007)
Kapadhetan padunung: 2.665 jiwa per km²
Wong asing (relatif): 18,1 % (2007)
Kodhe pos: 40210–40629 (lama: 4000)
Kodhe telepon: 0211
Nomor plat montor: D
Pamérangan administratif: 10 Stadtbezirke
Alamat
balaikota:
Marktplatz
40213 Düsseldorf
Situs web resmi: www.düsseldorf.de/
Königsallee

Königsallee

Düsseldorf utawa Duesseldorf iku kutha krajan nagara bagian Nordrhein-Westfalen ing Jerman. Kutha iki dumunung watara 35 km ing sisih kidul Köln ing Kali Rhein.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Düsseldorf ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Düsseldorf&oldid=969642"