Cyclocephala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cyclocephala
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Insecta
Ordho: Coleoptera
Superfamili: Scarabaeoidea
Famili: Scarabaeidae
Subfamili: Dynastinae
Génus: Cyclocephala
Dejean, 1821
Species

Many, see text

Cyclocephala' ya iku genus saka pira-pira jinis kumbang, perangan saka srangga. Srangga diwasa saka genus iki sifate noktural utawa aktiv ing wayah wengi lan asring ngrubungi diyan. Larvane urip ana ing lemah lan mangan oyot tetanduran.

Kéwan kang kalebu genus iki ya iku sonthé.

Spesies[besut | besut sumber]