Cyclocephala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cyclocephala
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Kelas: Insecta
Ordo: Coleoptera
Superkulawarga: Scarabaeoidea
Kulawarga: Scarabaeidae
Subkulawarga: Dynastinae
Marga: Cyclocephala
Dejean, 1821
Species

Many, see text

Cyclocephala' ya iku genus saka pira-pira jinis kumbang, perangan saka srangga. Srangga diwasa saka genus iki sifate noktural utawa aktiv ing wayah wengi lan asring ngrubungi diyan. Larvane urip ana ing lemah lan mangan oyot tetanduran.

Kewan kang kalebu genus iki ya iku sonthé.

Spesies[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cyclocephala&oldid=1031521"