Curug Pitu Widadari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Curug Pitu Widadari ya iku salah sawijining obyek wisata kang ana ing Désa Keseneng, Kacamatan Sumawana, Kabupatèn Semarang.[1] Obyek wisata iki awujud curug kang cacahé ana pitu. Ing kono ana sumur kang dipercaya duwé kekuwatan spiritual lan uga ana arena outbond.[2] Curug iki ana ing iliné kali ringin. Sadurungé dadi obyek wisata taun 2009 panggonan iki awujud sawah warga sakiwa-tengené Désa Keseneng.

Fasilitas-fasilitas kang ana ing Curug Pitu Widadari iku pirang-pirang, kaya ta lahan parkir sing amba, warung-warung makan, mushola, lan sapituruté. Dalan yèn arep menyang curug sajatiné gampang nanging amarga dalané désa mula dalane kurang amba.

Cathetan suku[besut | besut sumber]