Menyang kontèn

Curug Pitu Widadari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Curug Pitu Widadari ya iku salah sawijining obyek wisata kang ana ing Désa Keseneng, Kacamatan Sumawana, Kabupatèn Semarang.[1] Obyek wisata iki awujud curug kang cacahé ana pitu. Ing kono ana sumur kang dipercaya duwé kekuwatan spiritual lan uga ana arena outbond.[2] Curug iki ana ing iliné kali ringin. Sadurungé dadi obyek wisata taun 2009 panggonan iki awujud sawah warga sakiwa-tengené Désa Keseneng.

Fasilitas-fasilitas kang ana ing Curug Pitu Widadari iku pirang-pirang, kaya ta lahan parkir sing amba, warung-warung makan, mushola, lan sapituruté. Dalan yèn arep menyang curug sajatiné gampang nanging amarga dalané désa mula dalane kurang amba.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Goegle map
  2. "Definisi Outbound". Diarsip saka sing asli ing 2010-01-05. Dibukak ing 2011-03-30.