Cullen skink

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cullen skink
Cullen Skink.JPG
Cullen skink, served with bread
JinisSoup
AjanganStarter
Panggonan asalScotland
Tlatah utawa prajaCullen
Hawa ajanganHot
Woworan pokokSmoked haddock (finnan haddie), potatoes and onions
Buku masakan: Cullen skink  Médhia: Cullen skink

Cullen skink minangka sup Skotlandia sing kenthel digawe saka haddock asap, kentang lan bawang . Cinken asli sing asli bakal nggunakake finnan haddie, nanging bisa uga disiapake karo haddock asap asap liyane. Sup iki minangka spesialisasi lokal, saka kutha Cullen ing Moray, ing pesisir lor Skotlandia. Iki asring dadi wiwitan ing nedha bengi formal Skotlandia nanging uga dadi panganan saben dina ing sisih lor-wétan Skotlandia.