Crème anglaise

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crème Anglaise
Creme anglaise p1050164.jpg
Crème anglaise, flavoured with black flecks of vanilla
Jeneng liyanéEnglish Cream
Drinking Custard
Jiniscustard
Woworan pokokSugar, egg yolks, susu, vanilla
Buku masakan: Crème Anglaise  Médhia: Crème Anglaise
Crème anglaise ngiris irisan lara

Crème anglaise (basa Prancis kanggo "krim Inggris") minangka salah sawijining jinis olahan arupa kastor sing ngeculake cahya sing digunakake kanggo krim panganan cuci mulut utawa saos Yaiku campuran gula, kuning telur, lan susu panas sing asring dibumboni vanilla . Jeneng kasebut bisa uga disebabake saka nyebarake panganan manis ing panganan cuci mulut Inggris .