Corong ès krim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ice cream cone
Strawberry ice cream cone (5076899310).jpg
A wafer-style ice cream cone with strawberry ice cream.
JinisPastry
Hawa ajanganDry and cold
Woworan pokokFlour, sugar
Variasiwaffle cone, cake cone (wafer cone), pretzel cone, sugar cone, chocolate-coated cone, double cone, vanilla cone
Ènergi panganan
(per ajangan)
23 kcal (96 kJ)
Buku masakan: Ice cream cone  Médhia: Ice cream cone

Kerucut es krim, poke (Irlandia lan Skotlandia) utawa kornet minangka kue sing bentuke rapuh, bentuk kerucut, biasane digawe saka wafer sing teksture padha karo wafel, digawe es krim lan bisa dipangan tanpa mangkuk utawa sendok . Jinis kerucut es krim kalebu kerucut wafer (utawa tumpeng kue), kerucut wafel, lan kerucut gula. Akeh gaya kerucut sing digawe, kalebu kerucut pretzel lan kerucut sing dilapisi coklat (dilapisi ing njero).