Cocido madrileño

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cocido madrileño
CocidoMadrileño.jpg
Part of a cocido serving, with chickpeas, vegetables and meat
AjanganAppetiser or main course
Panggonan asalSpain
Tlatah utawa prajaMadrid
Hawa ajanganHot
Woworan pokokChickpeas
Buku masakan: Cocido madrileño  Médhia: Cocido madrileño

Cocido madrileño (Pangucap cara Spanyol: [koˈθiðo maðɾiˈleɲo]; "Madrilenian stew") yaiku olahan tradisional chickpea stew saka Madrid, Spain. Isine arupa daging lan jangan. Iki minangka panganan kawentar nalika mangsa salju ananging tetep disedhiyakake ing pirang-pirang warung.