Cithakan:Taxonomy/Zingiber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Monocots  [Taksonomi; besut]
Klad: Commelinids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Zingiberales  [Taksonomi; besut]
Famili: Zingiberaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Zingiberoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Zingibereae  [Taksonomi; besut]
Génus: Zingiber  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Zingiber. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Zingiber. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Zingibereae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Zingiber
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: