Menyang kontèn

Cithakan:Taxonomy/Phyllanthus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Fabids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Malpighiales  [Taksonomi; besut]
Famili: Phyllanthaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Phyllanthoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Phyllantheae  [Taksonomi; besut]
Subtribe: Flueggeinae  [Taksonomi; besut]
Génus: Phyllanthus  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Phyllanthus. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Phyllanthus. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Flueggeinae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Phyllanthus
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: