Cithakan:Taxonomy/Pan-Alcidae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Avialae  [Taksonomi; besut]
Klad: Euavialae  [Taksonomi; besut]
Klad: Avebrevicauda  [Taksonomi; besut]
Klad: Pygostylia  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithothoraces  [Taksonomi; besut]
Klad: Euornithes  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithuromorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithurae  [Taksonomi; besut]
Klas: Aves  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Neognathae  [Taksonomi; besut]
Klad: Neoaves  [Taksonomi; besut]
Klad: Aequorlitornithes  [Taksonomi; besut]
Ordho: Charadriiformes  [Taksonomi; besut]
Subordho: Lari  [Taksonomi; besut]
Klad: Pan-Alcidae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Pan-Alcidae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Pan-Alcidae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Lari [Taksonomi; besut]
Tataran: clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Pan-Alcidae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: